GYIK

Itt mindent megtalálsz, amit csak tudni lehet a Justa Sticker-ről. Ha mégsem találod a kérdésedre a választ, akkor kattints ide és mi örömmel segítünk.

Miért használjak Justa Sticker falmatricát?
A Justa Sticker-rel gyorsan és egyszerűen kidekorálhatod falaidat, anélkül, hogy festened vagy fúrnod-faragnod kellene. Az is szuper benne, hogy nemcsak falra használhatod, hanem bármilyen sima, nem porózus felületre is, mint például: ablakok, ajtók, tükrök, bútorok, csempék, stb.

Használhatod új, még üres falakon, de akár régieken is, hogy eltakarj egy-két hibát vagy csak, hogy felfrissüljön. Mindenképp garantált, hogy jó kedvet okoz. 🙂
Milyen anyagból készülnek a matricáink?
Matricáink kiváló minőségű, német gyártmányú, speciális matt falfóliából készülnek. Ez egy vékony, rugalmas anyag, ami szépen rásimul az egyeletlen felületre is, így gyönyörű, festett hatást kelt. Rugalmassága miatt viszont bánj vele óvatosan, mert könnyen megnyúlhat.
Milyen felületre ragaszthatom fel a Justa sticker-t?
Nemcsak falra, szinte bármilyen már felületre is feltapadnak (fém, üveg, fa, csempe, műanyag…) - a lényeg, hogy ne legyen koszos, zsíros vagy poros a felület. Szakszerűen előkészített beltéri festékkel festett falra tökéletes, de meszelt falra NEM jó! Frissen festett falaknál célszerű másfél-két hetet várni a teljes kiszáradásig. Ha nem vagy biztos abban, hogy a dekorálni kívánt felületedre tapadni fog a matricánk, akkor teszteld egy darab festőszalaggal. Ha az feltapad, akkor a mi matricánk is fel fog. 🙂
A szakszerűtlenül előkezelt (poros, zsíros, nedves vagy rosszul alapozott) felület miatti leválásért felelősséget nem vállalunk!
Használhatom a Justa Sticker-t tapétára?
Tulajdonképpen igen, de őszintén, nem ajánljuk. Sajnos nem lehet garantálni, hogy a matrica leszedésekor nem fog megsérülni az alatta lévő tapéta, de ha tudod, hogy meg akarsz szabadulni a tapétától rövid időn belül, akkor bátran dekoráld ki Justa Sticker-ekkel.
Használhatom a Justa Sticker-t a fürdőszobában?
Abszolút! Fürdőszobában és konyhában is, tükrökre, csempékre, üvegfelületekre. Azt viszont nem ajánljuk, hogy közvetlen kapcsolatban legyen a vízzel. Ne feledjétek, hogy száraz felületre kell felragasztani és miután felragasztottátok várjatok minimum 3 órát a pancsolással. 🙂
Használhatom a Justa Sticker-t szabadban?
Mi azt javasoljuk, hogy beltérben használd. Ha mégis úgy döntesz, hogy kint szeretnéd felragasztani, akkor számolj azzal, hogy a matricák anyagára hatással lehetnek az időjárási körülmények. Például a színek elhalványulhatnak az erős napsugárzástól.
Eltávolítható nyom nélkül a Justa Sticker?
Természetesen, az egyik szuper tulajdonsága, hogy könnyedén, nyom nélkül eltávolítható, akár 2 évig. Ugyanakkor tisztában kell lenni azzal, hogy nagyon régi falak vagy bútorok esetében leválhat a festék a matrica leszedése során. Ugyanez igaz a szakszerűtlen alapozásra festett felületek esetén is.

Műanyag, fém, fa, üveg felületekről egyszerűen csak óvatosan húzd le a matricát. Falfelület esetén használhatsz hajszárítót is. Kicsit kell csak megmelegíteni a matricát és könnyebben el fog válni a felülettől.
Mennyire nehéz felragasztani a Justa Sticker-eket?
Egyáltalán nem nehéz, tudod, egy perces térátalakító! 🙂 Még akkor is könnyű dolgod van, ha szabályosan szeretnéd felrakni őket. Minden sablonozható mintánkhoz találsz a csomagban egy sablont, aminek a segítségével tényleg gyerekjáték szabályos mintát kialakítani. Mellékelünk használati útmutatót is, csak haladj lépésről-lépésre, jó móka lesz! 😉
Milyen mellékhatásai vannak a Justa Sticker-nek?
Tájékoztatnunk kell, hogy a Justa Sticker vidámságot és boldogságot okoz és ez ragályos. Nemcsak rád, hanem a környezetében lévőkre is átragad a jókedv. Mi azt javasoljuk, hogy oszd meg másokkal is ezt az élményt és minket se hagyj ki! 🙂