Fizetés és Szállítás

Fizetés

Webáruházunkban Barion bankkártyás fizetéssel, Banki átutalással és PayPal-lal tudsz fizetni.


Hogyan történik a fizetés?

Amikor webáruházunkban a kiválasztott terméket/termékeket szeretnéd kifizetni, három opció közül választhatsz: Barion bankkártyás fizetés, Banki átutalás vagy PayPal.

Barion bankártyás fizetéskor a Barion oldalán a bankkártyád adatainak megadásával tudod kiegyenlíteni a vásárlásod végösszegét. Ez egy gyors, automatikus és biztonságos fizetési mód.
Elfogadott bankártyák: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro


A Banki átutalás esetében a megrendelésedről kapsz egy email-t, amiben megtalálsz minden információt, ami az utaláshoz szükséges. Kérlek, a végösszeget utald át a rendeléstől számított 2 munkanapon belül.

Számla infó:
Takács Judit Ev.
16200120-18537224
MagNet Bank

Az utalásod megjegyzéseként, kérlek, tüntesd fel a rendelésed azonosítóját


Amennyiben a Paypal-t választod a fizetés utolsó fázisában átléptetünk a PayPal oldalára, ahol két lehetőséged van:

  1. Ha már rendelkezel PayPal fiókkal, csak be kell lépned PayPal felhasználói neveddel (ez az e-mail címed) és jelszavaddal, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynod azt.
  2. Ha még nem rendelkezel PayPal fiókkal, akkor szintén két lehetőséged van:
    • Létrehozol egyet.
      PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyád adatait kell megadnod! Amennyiben kíváncsi vagy rá, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattints ide.
    • Ha nem szeretnél létrehozni ilyen fiókot, akkor lehetőség van egyszerű bankkártyás fizetésre a Paypal felületén keresztül. Ez esetben is a PayPal fiók létrehozásra kell nyomni (“Create an Account”), és itt a bankkártyád adatait megadva fizethetsz (anélkül, hogy létrehoznál fiókot).

 

Szállítás

Csomagod kézbesítését a Magyar Posta Zrt. végzi. A kézbesítés a Magyar Posta Zrt. szabályai alapján történik. Mi minden csomagot ajánlottan adunk fel. Ahhoz, hogy a szállítás zökkenőmentes legyen, arra kérünk, hogy pontos címet adj meg.

A szállítás díja:
12000 Ft rendelési érték alatt 900 Ft (bögre / A3: 1800 Ft)
12000 Ft rendelési érték felett ingyenes.

A kiszállítás a rendelés feldolgozását követően 2-6 munkanap. Miután postára adtuk a rendelésedet emailben értesítünk.A webáruház elállhat a rendelés teljesítésétől abban az esetben, ha a termék nem áll rendelkezésre, de ilyenkor mindenképp értesítünk téged. Ha élni szeretnél a visszaküldési jogoddal, akkor a visszaküldött termékek szállítási költségei téged terhelnek.