Fizetés és Szállítás

Fizetés

Webáruházunkban Barion bankkártyás fizetéssel, Banki átutalással és PayPal-lal tudsz fizetni.


Hogyan történik a fizetés?

Amikor webáruházunkban a kiválasztott terméket/termékeket szeretnéd kifizetni, három opció közül választhatsz: Barion bankkártyás fizetés, Banki átutalás vagy PayPal.

Barion bankártyás fizetéskor a Barion oldalán a bankkártyád adatainak megadásával tudod kiegyenlíteni a vásárlásod végösszegét. Ez egy gyors, automatikus és biztonságos fizetési mód.
Elfogadott bankártyák: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.


A Banki átutalás esetében a megrendelésedről kapsz egy email-t, amiben megtalálsz minden információt, ami az utaláshoz szükséges. Kérlek, a végösszeget utald át a rendeléstől számított 2 munkanapon belül. Az utalásod megjegyzéseként, kérlek, tüntesd fel a rendelésed azonosítóját!

Számla infó:
Takács Judit Ev.
16200120-18537224
MagNet Bank

IBAN: HU52 1620 0120 1853 7224 0000 0000


Amennyiben a Paypal-t választod a fizetés utolsó fázisában átléptetünk a PayPal oldalára, ahol két lehetőséged van:

  1. Ha már rendelkezel PayPal fiókkal, csak be kell lépned PayPal felhasználói neveddel (ez az e-mail címed) és jelszavaddal, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynod azt.
  2. Ha még nem rendelkezel PayPal fiókkal, akkor szintén két lehetőséged van:
    • Létrehozol egyet.
      PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyád adatait kell megadnod! Amennyiben kíváncsi vagy rá, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattints ide.
    • Ha nem szeretnél létrehozni ilyen fiókot, akkor lehetőség van egyszerű bankkártyás fizetésre a Paypal felületén keresztül. Ez esetben is a PayPal fiók létrehozásra kell nyomni (“Create an Account”), és itt a bankkártyád adatait megadva fizethetsz (anélkül, hogy létrehoznál fiókot).

 

Szállítás

Csomagod kézbesítését belföldön a GLS futárszolgálat végzi.
A szállítási díj 3 kézbesítési kísérletet foglal magába. A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesít, hogy a következő munkanapon csomagod kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot. A kiszállítás napjának reggelén egy újabb értesítést küld Neked a GLS, amiben benne lesz a futár telefonszáma és egy 3 órás időablak a kézbesítés várható idejéről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén kapsz majd egy e-mailt és az abban található linken keresztül kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre vagy akár személyes csomagátvételt is egy kiválasztott GLS CsomagPontban. Ahhoz, hogy a szállítás zökkenőmentes legyen, arra kérünk, hogy pontos címet adj meg.

A szállítás díja:
15000 Ft rendelési érték alatt 1390 Ft
15000 Ft rendelési érték felett ingyenes.

Szállítás idő: 2-3 munkanap.
A megrendelt terméket mi a vásárlást / fizetést követően elkészítjük, majd az azt követő munkanapon átadjuk a GLS-nek, akik a rákövetkező munkanap már ki is szállítják Neked a megadott címre.


A fent megadott szállítási költségek kizárólag magyarországi kézbesítés esetén érvényesek.
A külföldi levél méretű csomagokat a Magyar Postán keresztül szállítjuk elsőbbségi ajánlott levélként, aminek díja egységesen 3.500 Ft. A szállítási idő pedig 5-6 munkanap.
A csomag méretű küldeményeket a GLS-sel küldjük melynek ára 4.200 Ft.


A webáruház elállhat a rendelés teljesítésétől abban az esetben, ha a termék nem áll rendelkezésre, de ilyenkor mindenképp értesítünk téged. Ha élni szeretnél a visszaküldési jogoddal, akkor a visszaküldött termékek szállítási költségei téged terhelnek.