Fizetés és Szállítás

Fizetés

Webáruházunkban PayPal-lal, ezen keresztül bankkártyával, valamint banki átutalással tudsz fizetni.
A PayPal az elektronikus kereskedelemre szakosodott, legbiztonságosabb internetes fizetési mód. Internetes vásárlásod során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadnod, ill. továbbítanod. Egyszerű, gyors, biztonságos és olcsó. Pont emiatt hasznos és elterjedt.


Hogyan történik a fizetés?

Amikor webáruházunkban a kiválasztott terméket/termékeket szeretnéd kifizetni, két opció közül választhatsz: Banki átutalás vagy PayPal. Az utóbbi esetben a fizetés utolsó fázisában átléptetünk a PayPal oldalára, ahol két lehetőséged van:

  1. Ha már rendelkezel PayPal fiókkal, csak be kell lépned PayPal felhasználói neveddel (ez az e-mail címed) és jelszavaddal, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynod azt.
  2. Ha még nem rendelkezel PayPal fiókkal, akkor szintén két lehetőséged van:
  • Létrehozol egyet.
    PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyád adatait kell megadnod! Amennyiben kíváncsi vagy rá, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattints ide.
  • Ha nem szeretnél létrehozni ilyen fiókot, akkor lehetőség van egyszerű bankkártyás fizetésre a Paypal felületén keresztül. Ez esetben is a PayPal fiók létrehozásra kell nyomni (“Create an Account”), és itt a bankkártyád adatait megadva fizethetsz (anélkül, hogy létrehoznál fiókot).

A Banki átutalás esetében a megrendelésedről kapsz egy email-t, amiben megtalálsz minden információt, ami az utaláshoz szükséges. Kérlek, a végösszeget utald át a rendeléstől számított 2 munkanapon belül.

 

Szállítás

Csomagod kézbesítését a Magyar Posta Zrt. végzi. A kézbesítés a Magyar Posta Zrt. szabályai alapján történik. Mi minden csomagot ajánlottan adunk fel. Ahhoz, hogy a szállítás zökkenőmentes legyen, arra kérünk, hogy pontos címet adj meg.

A szállítás díja:
12000 Ft rendelési érték alatt 900 Ft (bögre / A3: 1500 Ft)
12000 Ft rendelési érték felett ingyenes.

A kiszállítás a rendelés feldolgozását követően 2-6 munkanap. Miután postára adtuk a rendelésedet emailben értesítünk.A webáruház elállhat a rendelés teljesítésétől abban az esetben, ha a termék nem áll rendelkezésre, de ilyenkor mindenképp értesítünk téged. Ha élni szeretnél a visszaküldési jogoddal, akkor a visszaküldött termékek szállítási költségei téged terhelnek.